Site-ul go4it.ro a scris recent despre un proiect al celor de la Google, telefonul la care vom putea vorbi indiferent de cum îl ţinem în mână.

Planul celor de la Google pare bine gândit şi are ca scop aducerea în prim plan a telefeoanelor care poarta sigla Google şi reducerea diferenţei de vânzări între acestea şi liderul în acest domeniu, Apple. Astfel, oamenii de la Google încearcă să breveteze acest nou concept de telefon, unul la care să putem vorbi indiferent de poziţia în care îl ţinem în mână. El nu se va diferenţia prea mult de orice alt model aflat pe piaţă, dar va avea această caracteristică inedită care ne va permite să nu ne mai enervăm dacă luăm telefonul invers în mână şi îl ducem grăbiţi la ureche.
Proiectul celor de la Google, depus către autorităţile americane, descrie acest nou model de terminal ca având două perechi de microfoane şi două de difuzoare, câte unul la fiecare capăt al aparatului. Astfel, în funcţie de orientarea telefonului se vor activa difuzorul şi microfonul aferent, iar discuţia va decurge fără probleme indiferent de modul în care am dus telefonul la ureche.