iPhone 5 ar putea aduce schimbări importante. Lansarea iPhone 5 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an din industria IT.

Fanii Apple vor vedea cum arată iPhone 5 miercuri. Internetul e plin de imagini și informații despre presupusul iPhone 5. Vă prezentăm care sunt ultimele informații vehiculate în ultimele zile cu privire la viitorul iPhone 5.
LANSARE IPHONE 5. PREȚ. Revista online 9to5Mac spune că cel mai ieftin iPhone 5 la abonament ar urma să coste în jur de 200 de dolari. De asemenea, aceștia spun că iPhone 5 va fi lansat în două variante: iPhone 5 alb și iPhone 5 negru.

LANSARE IPHONE 5. NUMELE TELEFONULUI. S-a vehiculat faptul că Apple l-ar putea denumi Noul iPhone și nu iPhone 5. Însă în invitaţia adresată presei apare data, iar în umbră e o cifră 5 uriaşă, ceea ce înseamnă că lansarea Apple nu va aduce decât un iPhone 5.
LANSARE IPHONE 5. DESIGNUL. Fanii aşteaptă o schimbare destul de importantă în ceea ce privește noul iPhone 5. Dar jurnaliștii cred că lansarea iPhone 5 nu va aduce prea multe schimbări, iar smartphone-ul va semăna cu modelul 4, doar că va avea dimensiuni un pic mai mari.
LANSARE IPHONE 5. DISPLAY-UL. iPhone 5 va fi cu siguranţă mai mare şi se vorbeşte de o dimensiune a ecranului de 4 inci.
LANSARE IPHONE 5. MUFA DE CONECTARE. Va fi mai mică şi e probabil una dintre cele mai importante schimbări pe care le aduce lansarea iPhone 5 întrucât nu se mai potriveşte cu dock-urile sistemelor audio special concepute pentru gadgeturile Apple. Această decizie pentru iPhone 5 ar fi fost luată care telefonul să fie mai subțire decât modelel precedete de iPhone.

LANSARE IPHONE 5. PROCESORUL. iPhone 5 ar putea avea instalat un model A6, scrie cnet.com, de tip quad-core, având în vedere că majoritatea smartphone-urilor au această tehnologie. Asta ar înseamna pentru iPhone 5 o viteză mult mai mare de procesare.
LANSARE IPHONE 5. SISTEM DE OPERARE. Cele mai noi informaţii spun că Tim Cook, şeful Apple va anunţa, pe lângă iPhone 5 şi o nouă versiune a sistemului de operare, iOS 6. Potrivit celor de la Mashable, Apple ar putea implementa un sistem care ar face imposibil funcția de înregistrare pe iPhone 5, atunci când sunt concerte de exemplu, pentru ca utilizatorii să nu încalce drepturile de autor.

LANSARE IPHONE 5. CAMERA. Cei de la Apple ar putea lăsa acelaşi senzor pe iPhone 5 şi ar putea veni cu noi aplicaţii, precum focusul în mai multe puncte sau un blitz flash mai puternic. Noul iPhone 5 ar putea să-ţi dea posibilitatea de a-i adapta lentile foto.
LANSARE IPHONE 5. SIRI. Asistentul virtual personal de pe iPhone 5 ar urma să aibă mai multe capabilităţi printre care şi acela de a-ţi porni anumite aplicaţii. Însă, în ceea ce priveşte România, acest soft este de nefolosit. Greu de crezut că iPhone 5 va veni cu softul Siri în limba română.
LANSARE IPHONE 5. APARIȚIA ÎN MAGAZINE. Cei de la Techcrunch spun că iPhone 5 va apărea de pe 21 septembrie în Statele Unite și Marea Britanie, iar cel mai probabil de la începutul lunii octombrie în celelate țări din Europa. Apple speră să vândă 10 milioane de iPhone 5 din prima săptămână.

C