Noul iPhone 5, care urmează să fie lansat pe 12 septembrie, ar putea fi dotat cu cameră 3D, potrivit The Sun. Publicaţia mai scrie, de asemenea, că smartphone-ul de la Apple, care ar trebui să ajungă în magazine până la sfârşitul lunii viitoare, va fi dotat cu un cip prin intermediul căruia va putea fi folosit ca un instrument de plată, şi va avea disponibile mai multe hărţi accesibile prin tehnologia “Satellite Navigation”.

Unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului va avea şi un nou design. Telefonul va fi mai subţire, iar ecranul mai mare, potrivit informaţiilor vehiculate până acum de presă.

Tocmai pentru că interesul pentru noul smartphone de la Apple este foarte mare, rivalii de la Nokia au anunţat lansarea unui nou telefon care rulează Windows cu o săptămână mai devreme, pe 5 septembrie. Acest model este crucial pentru viitorul celor două companii, apreciază specialiştii, motiv pentru care cei doi giganţi au investit miliarde de dolari pentru a-l transforma într-un succes.