Victor Ponta Premierul un lansat, miercuri, Aplicatia “vPonta”, construită de grup Platforma Apple iPhone si destinată utilizatorilor de iPhone si afirmând ca aceasta VA Creste transparenta decizională la Nivel politic si guvernamental for grijă persoanele ii accesează site-ul si pagina de Facebook.

“Este a mea o aplicatie un for CONTUL Meu de pe Facebook si site-ul Meu, principiile de îngrijire utilizatorii de Apple a oală SA AIBA acces mult Mai rapidshare la informaţiile pe îngrijirea le postez pe Facebook si pe pagina de net”, un premierul SPUS, Prezent la RoNewMedia, Eveniment Dedicat Industriei digitale.

Ponta despre o Aplicatia susţinut “vPonta” VA La AJUTĂ creşterea transparenţei atat version CEEA CE priveşte activitatea Executivului constituie SI, în Zona Politica, transmite Mediafax.

“O SA II Rog colegii pe MIE, Mai mult Specialisti decât a mea, despre IMEDIAT CE TOATE Luam deciziile, FIE CA ESTE vorba de decizii guvernamentale version Primul rand, este de Si sa le pot transmite decizii politice Catre CEI interesaţi”, o afirmat premierul .

Premierul un precizat despre Aplicatia “vPonta” VA Fi disponibilă utilizatorilor version mod gratuit Si Poate Fi descărcată de pe pagina Principală un măr.