Noua versiune iPhone 4S beneficiaza de un software revolutionar in domeniul telefoniei mobile, care ii va face pe utilizator sa se simta ca intr-un film Star Trek.

Acest software se numeste SIRI si ii ofera utilizatorului posibilitatea sa-si foloseasca vocea pentru a trimite mesaje, pentru a-si organiza intalnirile, sa sune o anumita persoana, precum si multe alte lucruri.
Cereti-i lui Siri sa faca un anumit lucru, vorbind la fel cum faceti cu o persoana, scriu cei de la Apple. Siri intelege ce spuneti, stie la ce va referiti si chiar va poate raspunde. Siri este usor de folosit si poate face o gramada de alte lucruri.
Intelege ce spui
Puteti vorbi cu Siri ca si cum ar fi o persoana reala. Ii puteti spune, de exemplu: “Spune-i sotiei ca o sa intarzii.” “Adu-mi aminte sa sun la magazin.” “Este vreun restaurant bun prin zona?” Iar Siri va raspunde. Face exact ce-i spui si gaseste informatiile de care aveti nevoie. Apoi … va da lovitura. Va veti trezi ca purtati o conversatie cu aparatul dvs. iPhone.
Intelege la ce te referi
Siri, nu numai ca intelege ce spuneti, dar este indeajuns de inteligent sa inteleaga si la ce va referiti. Asa ca, atunci cand intrebati “Gasesc vreun fast-food bun prin zona?”, Siri va raspunde “Am gasit cateva restaurante in zona in care te afli”. Apoi, tu poti spune “Bine, dar daca vreau o pizzerie?”. Siri va tine minte ca ati intrebat de restaurante, asa ca va selecta acele localuri unde se prepara pizza.
Te ajuta sa faci lucrurile de zi cu zi
Ii puteti cere lui Siri sa trimita un SMS tatalui dvs, sa va aduca aminte sa-l sunati pe dentist sau sa va gaseasca cel mai bun traseu catre destinatia dorita. De asemenea, stie care sunt cele mai bune aplicatii care pot fi folosite si la cine va refereati intr-o discutie anume. Va poate gasi raspunsurile cu ajutorul Internetului si, prin intermediul Serviciilor de Locatie, va inregistreaza adresa la care locuiti, unde munciti si cine sunteti.
Apoi, cu ajutorul acestor date, va ofera cele mai relevante informatii. De asemenea, cu ajutorul detaliilor din agenda telefonului, stie cine sunt prietenii tai, familia si colegii de la munca. prin urmare, ii puteti cere lui Siri: “Spune-i lui Alex ca o sa intarzii la munca” sau “Adu-mi aminte sa imi repar laptop-ul” sau “Cheama un taxi”.
Siri face tot ce aveti nevoie
Cand aveti nevoie de ceva, pur si simplu spuneti-i lui Siri, scriu cei de la Apple. Acest software foloseste aproape toate aplicatiile existente in iPhone 4S pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie. Siri scrie si trimite mesaje si e-mail-uri – dar le poate si citi, de asemenea. Poate cauta orice pe Internet si poate da “play” la o melodie pentru dumneavoastra.