Chinezii care lucrează la fabrica Foxconn din Shenzhen, una dintre cele mai moderne din China şi locul unde sunt asamblate terminalele iPhone, au postat pe net mai multe fotografii cu iPhone 5.

Apple va lansa cel mai nou terminal al său, iPhone 5, în luna septembrie a acestui an, iar dacă ar fi să ne luăm după site-urile chinezeşti, telefonul va avea cameră foto 3D.

Pe site-ul 175 wan.com au fost postate două fotografii cu iPhone 5, iar chinezii sunt convinşi că aşa va arăta următorul model de la Apple. Din fotografii se observa că nu sunt mari diferenţe între iPhone 4 şi iPhone 5, cu excepţia camerei foto 3D.

Compania taiwaneză Pegatron Technology a anunţat săptămâna trecută că a primit de la Apple o comandă pentru 15 milioane de terminale iPhone 5, care trebuiesc livrate până în luna septembrie. Surse din interiorul companiei taiwaneze au declarat că iPhone 5 nu este foarte diferit de actualul terminal.
Conform unor zvonuri care circulă în piaţă, noul terminal Apple va avea un procesor A5 care este prezent şi pe tabletele iPad 2 şi un ecran mai mare.