O noua tableta, care seamana foarte bine cu un iPad, a aparut pe piata. Nimic nou si interesant pana acum, exceptand faptul ca gadgetul a fost creat in urma cu 17 ani. Aceasta veste vine ca un dus rece pentru cei de la Apple.
Citeste despre:
gadgeturi
iPad
tablete
Nunta regala, LIVE pe www.stirileprotv.ro, vineri, de la ora 09:00
Numit sugestiv “Tableta”, calculatorul oferea o perspectiva noua asupra viitorului, asupra evolutiei tehnologiei.
Intr-o reclama din 1994, o firma numita Knight-Ridder vorbea despre translatarea presei scrise – in special a ziarelor – in era electronica.
Datorita efectului touchscreen, utilizatorul Tabletei nu avea nevoie de un manual pentru folosirea calculatorului minune, deoarece totul era simplu si la indemana oricui.
Roger Fiddler, cel care a fondat Knight-Ridder in 1992, vorbea atunci despre “construirea unui pod care sa lege toate tipurile de public de gadgeturi”. Visul sau a fost indeplinit de Apple, care 17 ani mai tarziu materializat ideea sa in iPad si iPhone.
Mai mult Fiddler a prezis ca “Toate formele de media pe care le cunoastem astazi, vor fi transformate in urmatorii 10 sau 15 ani”.’
Aceasta predictie, facuta la mijlocul anilor ’90, s-a dovedit cat se poate de corecta. Lansarea iPad-ului a fost asemenea unei revolutii tehnologice, asteptata de toate categoriile de public.