Daca imi aduc aminte bine, parca Jennifer Lopez a avut un mare succes cu “Let’s get loud”. Asta a fost prima idee care mi-a trecut prin minte cand am citit despre gadgetul pe care nici nu stiu cum sa-l definesc altfel decat o… “portavoce” pentru iPhone!
Portavocea pentru iPhone mareste nivelul sunetului cu cca 13dB (ceea ce credeti-ma ca se simte, avand in vedere ca scara intensitatilor este logaritmica) cu ajutorul unui canal acustic si a unei palnii de amplificare. Este construita din silicon, nu are nevoie de baterii si standul in sine poate fi folosit atat in pozitie verticala cat si orizontala. Designul produsului va permite sa va incarcati telefonul fara a inlatura amplificatorul, dandu-va posiibilitatea sa va bucurati in orice inprejurari de sunetul muzicii!
Daca sunteti sceptici cu privire la eficacitatea produsului, trebuie sa va spunem ca el functioneaza intocmai ca o palnie de trompeta, iar daca tot nu sunteti convinsi, va invitam sa va uitati la un filmulet demonstrativ.
Dispozitivul este compatibil cu iPhone 4, iPhone 3G/3Gs, sau iPod Touch generatia a 4-a si vine intr-o gama destul de variata de nuante – verde, alb, beige, gri si negru. Dimensiunile sunt 5cm(H) x 10.6cm(W) x 4.7cm(D) iar pretul variaza intre 12-24$, in functie de magazin, avand in vedere ca nu e tocmai “fierbinte” scos pe piata!