Business Insider a făcut un top al gadgeturilor pentru produsele Apple create de alte companii şi care nu au avut chiar atât de mult succes.

iHealth – pentru monitorizarea tensiunii arteriale: Aplicaţia este gratuită, singurele costuri sunt cele ale gadgetului conectat la iPad şi ale tensiometrului.

Square – Micul dispozitiv se conectează la iPhone prin mufa căştilor şi îţi permite să faci tranzacţii de pe cardul de credit direct de pe telefon.

iCade – Gadgetul arată ca aparatele mai vechi de jocuri. Îţi poziţionezi iPad-ul pe post de ecran şi te joci folosind joystick-ul şi butoanele încorporate.

Cinemin Slice – Dispozitivul se conectează la iPad şi devine un proiector mobil.

L5 Remote – Pentru doar 5 dolari, L5 Remote îţi transformă gadgetul Apple în telecomandă.

Piano 2 Go – iPad-ul se poate conecta la aceste clape miniaturale şi se transformă într-un instrument digital atât pentru începători, cât şi pentru profesionşti.

iBGStar – Cu ajutorul acestui gadget periferic, oricine îşi poate măsura glicemia în orice moment al zilei. iBGStar încă aşteaptă aprobarea Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente.

Pedal Brain – Gadgetul este un computer avansat dedicat cicliştilor care calculează viteza cu care pedalezi, cât mai ai până la destinaţie şi care îţi poate da sfaturi ca să îţi foloseşti energia cât mai bine. Aplicaţia trebuie reînnoită lunar şi poate costa până la 48 de dolari.

WakeMate – Îţi monitorizează ciclurile de somn şi va activa ceasul deşteptător când vei fi cel mai aproape de o trezire eficientă. Ideea acestui gadget este să te trezească bine dispus şi odihnit, indiferent de cât de mult ai de dormit.

Heart Rate RX – Acest monitor pentru inimă vine împreună cu o centură care se prinde la piept şi care ţine sub control sănătatea cardiacă.

gPod – O interfaţă pentru iPhone care îl transformă într-o consolă de jocuri.

Cititorul de carduri VeriFone – Gadgetul este un produs al firmei VerfiFone şi are aceeaşi funcţie ca şi Square, doar că nu se conectează prin jack-ul căştilor.