Mihaela Dincă
736 afişăriMarţi 21 dec 2010
Pasionaţii de tehnologie au trecut pe lista gadgeturilor anului şi jucării inteligente

Pe lista celor mai reuşite gadgeturi se regăsesc iPhone, iPad şi eReaderul Kindle 3. Anul 2010 a adus lansări de „jucării tehnologice“ inovatoare, dar şi noi recorduri de vânzări.

Producătorul American Apple a reuşit şi anul acesta să-şi impună trei produse în topul celor mai bune gadgeturi din 2010. Succesul lansării tabletei slim iPad, cumpărată de aproximativ 8 milioane de oameni în câteva luni, nu a fost suficient însă pentru ca acest dispozitiv să primească titlul de gadgetul anului pe site-urile de specialitate.

Cum să te plimbi prin Timişoara fără să ieşi din casă

În urmă cu câteva zile, readerul Kindle 3 a fost desemnat jucăria tehnologică a anului 2010 de către site-ul Poclet Lint. Dispozitivul de citit cărţi în format electronic, creat de Amazon, s-a clasat în faţa iPhone, iPod Touch sau iPad. Produsele Apple au reuşit să câştige titlul la categorii mai mici: iPad a fost numit cel mai bun computer al anului, iar iPod Touch, cel mai bun gadget audio. La categoria noutăţi, consola Kinect produsă de Microsoft a fost declarată inovaţia anului 2010.