Cosmote a anuntat că va lansa iPhone 4 în România pe 17 decembrie 2010 oferind o gamă de planuri tarifare create special pentru iPhone.

iPhone 4 se remarcă prin FaceTime, care transformă visul de a efectua apeluri video în realitate, prin uimitorul display Retină de la Apple şi cea mai mare rezoluţie de afişare posibilă vreodată la un telefon, care fac textul, imaginile foto şi video incredibil de clare.

iPhone 4 are şi o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe şi oferă cu până la 40% mai mult timp pentru convorbiri – toate într-un design nou şi frumos din sticlă şi oţel, în cel mai subţire smartphone din lume. iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 300 000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.

„Suntem bucuroşi să le oferim clienţilor noştri iPhone 4 cu caracteristicile şi aplicaţiile sale uimitoare, care au revoluţionat experienţa de utilizare a telefonului mobil” a spus Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România. „Începând cu 17 decembrie, clienţii noştri vor avea posibilitatea să beneficieze de cele mai atractive planuri tarifare COSMOTE pentru iPhone”.

Cosmote România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.