Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, va lansa iPhone 4, în următoarele luni, conform unui anunţ al companiei.

iPhone 4, cel mai subţire smartphone din lume, cu cea mai mare rezoluţie a ecranului disponibilă până în prezent la un model de telefon, va fi vândut de Vodafone în următoarele luni.

Operatorul nu a oferit însă mai multe detalii legate de disponibilitate sau de preţ. Orange a lansat iPhone 4 în ţara noastră la sfârşitul lunii septembrie.

iPhone 4 de 16 GB cu un abonament de 29 de euro încheiat pe doi ani costă 219 euro, în timp ce varianta de 32 de GB costă 319 euro. Pentru abonamentele încheiate pe un an preţurile cresc la 452 euro, respectiv 557 euro. În Statele Unite varianta de 16 GB costă 199 de dolari, iar cea de 32 de GB, 299 de dolari, cu abonamente, la operatorul AT&T, încheiate pe doi ani.

iPhone 4 are o cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ LED, capabilă să filmeze HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe şi timp de vorbire de până la 40% mai mare, toate într-un design nou şi frumos din sticlă şi oţel inoxidabil.