SKIN, unic importator Nikon în România, anunţă lansarea aplicaţiei Nikon „Learn & Explore” pentru iPhone, care se poate descărca gratuit inclusiv în România. Destinată fotografilor cu orice nivel de experienţă, aplicaţia „Learn & Explore” permite accesarea rapidă şi uşoară a unor informaţii fundamentale despre fotografie, inclusiv imagini, videoclipuri, comentarii audio şi un glosar de termeni fotografici. 
 
Pentru cei care doresc să înveţe sau să fie inspiraţi în momentul fotografierii, noua unealtă asigură informaţiile necesare doar consultând telefonul mobil. Aplicaţia este perfectă pentru cei care doresc să aibă la îndemână informaţiile necesare despre fotografie în timp ce se află pe teren. Pentru a realiza fotografii de călătorie cât mai bune în timpul concediului, utilizatorii pot accesa instantaneu un articol scris de un expert Nikon, pot viziona un tutorial video, pot asculta recomandări audio sau vizualiza exemple uimitoare de fotografii de călătorie. Noua aplicaţie poate ajuta utilizatorii şi în timpul unei nunţi sau al unui eveniment, de exemplu oferind informaţiile privind setările recomandate ale aparatului foto în condiţiile respective.
 
„Aplicaţia „Learn & Explore” a avut deja un mare succes în Statele Unite şi suntem siguri că va deveni la fel de populară şi în Europa”, a declarat Birgitta Olson, General Manager al departamentului Marketing Communications al Nikon Europe. „Ştim mai bine decât oricine că fotografia este o acţiune de moment şi că realizarea imaginii perfecte necesită uneori un ajutor la faţa locului. Faptul că putem oferi celor pasionaţi de fotografie acces uşor la resursele educaţionale ale Nikon este fantastic şi sperăm că acest lucru îi va încuraja şi îi va susţine în încercarea de a învăţa singuri să fotografieze”. 
 
Aplicaţia Nikon „Learn & Explore” pentru iPhone este disponibilă gratuit în limba engleză în Africa de Sud, Belgia, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, România, Rusia, Spania şi Suedia. De asemenea, aplicaţia se poate descărca şi în Canada şi în Statele Unite. 
 
Nikon „Learn & Explore” poate fi descarcată de la adresahttp://itunes.apple.com/ro/app/nikon-learn-explore-photo/id330046127?mt=8