Pentru ca nu a vrut sa-si dezamageasca fanii din Australia, Justin Bieber a acceptat planul celor de la Channel 7 de a canta la Martin Place pe 26 Aprilie, desi politia ordonase anularea concertului. Totusi, cantaretul canadian a avut dreptul de a canta o singura piesa, asa ca a ales sa cante “Baby”.

Justin a cantat din spatele unui perete de sticla datorita fricii organizatorilor ca acest recital sa nu se transforme in haos. Cu toate acestea, cel putin 10 fete au lesinat iar barierele de securitate au fost sparte.

In prealabil, vedeta pop in varsta de 16 ani a scris pe Twitter despre anularea concertului, “VREAU SA FIE FOARTE CLAR… EU NU ANULEZ [CONCERTE]…M-AM TREZIT AZI DIMINEATA CA POLITIA A ANULAT CONCERTUL DIN MOTIVE DE SECURITATE. Imi iubesc fanii…Imi place foarte mult aici in Australia…si vreau sa cant…”

Acesta devine primul concert al lui Justin in Australia, aproape 7000 de oameni fiind prezenti la acest mini-recital. Justin se afla in Australia pentru a promova albumul sau, “My World 2.0″, si ar fi trebuit sa cante mai multe piese, dar recitalul a fost redus la o singura piesa atunci cand politia si-a dat seama ca nu poate controla publicul.

“Unele fete lesinau in fata scenei si trebuiau duse la ambulanta,” a declarat prezentatorul Grant Denyer. “La fata locului a trebuit sa luam o decizie, si aceasta s-a bazat in mare parte pe faptul ca multe dintre fetele prezente nu erau insotite de parinti, asa ca politia a spus ca este un mediu nesigur pentru ele, iar noi a trebuit sa fim de-acord.”