Probabil cei care au cumparat recent un iPad si au facut un test al bateriei au fost placuti surprinsi sa observe ca bateria lui “tine mult”. Astfel te poti uita la cateva filme cu o singura incarcare, in conditii de solicitare maxima bateria ofera o autonomie de peste 10 ore. Insa orice baterie are o durata de viata, momentan inca nu avem informatii cu privire la ciclurile de incarcare descarcare dar o utilizare corecta  cu siguranta va prelungii viata acestei baterii.

iPad este disponibil in doua versiuni: versiunea iPad Wi-Fi 16GB la un pret de raft de 499USD respectib iPad Wi-Fi/3G 64GB la un pret de raft de 829 USD. Detinatorii de iPad au observat ca bateria iPad este interna si nu poate fi schimbata ca si la un laptop obisnuit. Prin urmare pentru schimbarea bateriei va trebui sa apelam la un service Apple. Momentan in USA,  Apple ofera un serviciu de schimbare al baterie care costa 99USD. Daca adugam la acest pret si costurile de transport atunci schimbarea unei baterii depaseste 150 USD.

In momentul de fata nu avem cunostinta despre acest serviciu oferit in Europa. In momentul in care va fi disponibil am sa postez un nou articol. Pana atunci sper sa nu aveti probleme cu bateria!