Vinurile Jidvei au castigat doua medalii de argint in cadrul Editiei 2010 a Vinalies Internationales ce a avut loc la Paris, evenimentul reunind 100 experti pentru a evalua cele peste 3.000 probe inscrise in concurs din toate colturile lumii.

Astfel, Gewurztraminer 2007 – vin D.O.C. alb, demisec, cu o aroma distincta, asemanatoare celei a dulcetei de trandafiri si gust catifelat, usor picant, cu nuante de mirodenii – si Feteasca Regala 2007 – vin D.O.C. alb, sec, proaspat si fructos, cu un parfum mai putin pronuntat, dar cu o aroma unica – au obtinut medalii de argint.

Vinalies Internationales reprezinta unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri la nivel mondial. Organizat sub auspiciile Organizatiei Internationale a Viei si Vinului, a Organizatiei Internationale a Oenologilor si a Federatiei Mondiale a Marilor Concursuri Internationale de Vinuri si Bauturi Alcoolice, evenimentul urmareste sa premieze excelenta si reprezinta o recunoastere internationala a meritelor producatorilor de vinuri din toata lumea.

Cu o podgorie ce se intinde pe 2010 hectare, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.